Equip Porró

L’Equip Porró és un grup de radioaficionats majoritàriament d’Osona, Moianès i Ripollès fundat el 23 de juliol de 2016. Els seus membres es dediquen a activar referències de senyals geodèsics, comarques catalanes, espais naturals de Catalunya, ermites, castells, monuments i vestigis, estacions de ferrocarril, cims, etc.

La denominació “Equip Porró” respon més a unes circumstàncies determinades que no pas a un grup tancat de radioaficionats. La creació del nom “Equip Porró” tampoc no marca una cronologia, sinó una passió per realitzar activacions i compartir-les amb altres radioaficionats.

Hi ha constància que aquest grup de radioaficionats de la Plana de Vic venia realitzant activacions des de l’any 2009. Malgrat que concretament el nom s’utilitzarà per primera vegada en el clúster pel company EA3CH en l’anunci de l’activació del 23 de juliol de 2016, cal explicar que la idea d’establir un nom es va realitzar hores abans en el mateix lloc de l’activació del senyal geodèsic de Calders.

Es podria parlar del company que va aportar la idea de crear un nom pel grup, però el que realment és important és que s’està definint un grup obert de radioaficionats i també de simpatitzants que els apassiona les activacions i que segueixen les directrius dels experts que més en saben sobre el tema.

Tota la informació sobre les activitats de l’Equip Porró, fotografies, vídeos, àudios i dades, són publicades a ea3fhp.cat

També es pot accedir al grup públic de Telegram “Equip Porró” obert a tots, lliure i sense normes.

Membres de l’Equip Porró el dia de la seva fundació.